المنت فر

المنت فر

المنت های فر ادر اون معمولا بصورت تکی یا سه تایی مورد استفاده قرار می گیرد

المنت بالای فر

المنت گرد یا دور فن

المنت پائین

برای طراحی اولیه باید دما و زمان پخت را در هر مرحله در نظر گرفت که توسط متخصصین ساخت

این محصول انجام میگیرد المنت بالای فر شامل دو المنت داخلی و خارجی ، المنت صفحه پشتی اون

تکی و بصورت گرد و المنت پائین بصورت تکی مورد استفاده فرار میگیرد الیاژ المنت AISI304 و

وAISI316 و قطر خارجی المنت 6.5 میباشد دلیل قط کمتر المنت سرعت انتقال حرارت ان نسبت

به قطر 8 میباشد.ولتاژ  و توان مصرفی ، نوع اتصال الکتریکی  نگهدارنده و بست مواردی ات که باید

در نظر گرفته شود

فر توکار

یکی از مدرن ترین نوع فر می باشد که در اکثر آشپزخانه های حرفه ای دیده می شواین نوع فر در

داخل کابینت و دیوار جا داده می شود و باعث می شود فضای روی کابینت اشغال نشود.

فرها در کارکرد دو نوع برقی و گازی دارند، اما فر برقی کاربرد بیشتری دارد.

در واقع امروزه تولید فرهای توکار گازی محدود شدند و به سختی می توان از این نوع پیدا کرد

اما از نظر صرف هزینه قیمت تمام شده آن ارزان تر می شود.

فرهای گازی موقع پخت به دلیل بسته بودن فضای آن و نبود اکسیژن خاموش می شوند

و بهتر است زیر یا پشت فر باز باشد یا در حین پخت در فر را به صورت نیمه باز گذاشت.

این نوع فر باید قبل از پخت گرم شوند تا به دمای مورد نظر برسند. اما فرهای برقی عملکرد بهتری دارند

و گرما را برای پخت کامل تر غذا، داخل مخزن فر بهتر پخش می کند. زمان پخت در این نوع کم تر از فرهای گازی است

و در حین پخت می توان در آن را بست تا هم انرژی گرمایی آن هدر نرود و هم بوی غذا خارج نشود

المنت فرالمنت فر شامل بالا - دور فن و پائین

المنت حرارتی فر یا گریل لوله ای برقی از جنس استنلس استیل که توسط شرکت ما تولید می شود

از یک لوله خارجی الیاژ  استیل  و یک سیم مقاومت کروم نیکل ساخته شده بین آنها پودر اکسید منیزیم

که با مواد عایق چگالی بالا و هدایت گرمایی خوب پر شده است. این ویژگی های ساختار ساده ،

بازده حرارتی بالا ، مقاومت خوب ، ایمنی ، قابلیت اطمینان ، قابلیت حمل و دوام را دارد.

طراحی المنت های فر براساس حجم اون، زمان حرارتی دهی و مراحل پخت محاسبه شده

و توان المنت بدست میاید.

https://www.linkedin.com/in/دماالکتریک

اینستاگرام